Zit je in het 1ste, 2de of 3de leerjaar (°2015, 2014 of 2013), ben je gebeten door de verschillende disciplines in de  turnsport en wil je graag meer dan 1 uurtje per week turnen? Dan is Gymtopia iets voor jou. In deze groep maak je kennis met toestelturnen, trampoline, tumbling en acro. We werken in deze groep met het Gymtopia-programma van Gymfed. Je wordt voorbereid op de verschillende specialisatiegroepen en ontdekt welke disciplines je goed liggen en je kan beoefenen vanaf het 4de leerjaar.

In deze groep krijg je een mix van alle basisvaardigheden (kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en vormspanning) samen met een initiatie van trampoline, acro, tumbling en toestelturnen. Jaarlijks zijn er 2 evaluatiemomenten om de progressie op te volgen. Deze worden met de ouders besproken. Door je talent te laten zien op de selectiedag wordt beslist of je het volgende turnseizoen in deze groep kan blijven of niet. Ga je naar het vierde leerjaar dan kom je terecht in een recrea- of specialisatiegroep.

Het aantal uren dat je traint hangt af van de groep waar je in zit:
Gymtopia 3 is voor kinderen gebboren in 2015, 2014 of 2013. Deze kinderen zullen 3u per week trainen.

Dit zijn selectiegroepen. Door je talent te laten zien op de selectiedag wordt beslist of je in een van deze groepen kan aansluiten. De selectiedag vindt plaats op zaterdag 26 juli 2022.

 

Click here to change this text

Uurrooster

Woensdag
17:00 - 18:30
Zaterdag
12:30 - 14:00

Les informatie

Groep
Gymtopia 3
Locatie
Sporthal E. Soens (Singel)
Trainer
Marine