Dansschool Dizenja en Kinetrix slagen de handen in elkaar

Vanaf 1 juli 2022 gaan wij, Kinetrix, en dansschool Dizenja intensief samenwerken door het aanbod dans van beide verenigingen op elkaar af te stemmen en aan te vullen. Zo zal het dansaanbod binnen Kinetrix worden uitgebreid. Door deze samenwerking zal er een nog kwalitatiever aanbod zijn binnen de danswereld. 

Ook de vorige sportjaren was er al een samenwerking tussen Dizenja en Kinetrix door de dansworkshops voor volwassenen (hip hop, modern, cheer, salsa,…) samen aan te bieden. Die samenwerking viel duidelijk in de smaak en een logische volgende stap was om het volledige dansaanbod naast elkaar te leggen, elkaar aan te vullen en te versterken om een nóg kwalitatiever aanbod te garanderen aan de dansers van Grimbergen en omstreken. Dizenja sluit aan bij Kinetrix waar het volledige dansaanbod gecentraliseerd wordt.

Op deze manier garanderen we een volwaardig programma en is iedereen welkom bij Kinetrix die wil leren dansen en/of voor alle dansers die een stapje hoger willen zetten. Ook binnen de competitiewereld van hiphop, modern en sport aerobics waarin we actief zijn is deze samenwerking een plus. Dansers leren van elkaar, lesgevers kunnen elkaar ondersteunen en kunnen groeien waardoor de kwaliteit en het niveau enkel maar stijgt.

Voor onze leden verandert er niet zo veel. Zoals wij gewoon zijn, kan iedereen online inschrijven via www.kinetrix.be. Voor het dans deel gaan de dansers kunnen kiezen uit een nog groter, veelzijdiger en gevarieerder dansaanbod. Er zal voor elks wat wils zijn en dit op zowel recreatief als op competitief niveau.

Wij zijn op dit moment de laatste hand aan het leggen aan het dans uurrooster voor sportjaar 2022-2023. Dit zal tegen mid juni klaar zijn en van zodra definitief worden jullie op de hoogte gebracht. We hopen dus vroeger dan anders te kunnen starten met de inschrijvingen (mid juni ipv begin juli voor bestaande leden)

Het hele Kinetrix bestuur met alle trainers en danslesgevers van Kinetrix en Dizenja kijken alvast uit naar het nieuwe sportjaar 2022-2023.