Gymnasport-NeoLuna wordt Kinetrix

Persbericht

Gymnasport – NeoLuna gaat verder als KINETRIX

Hallo vrienden, sporters en volgers, een nieuwtje van onze kant!
Met super veel enthousiasme willen wij jullie op de hoogte stellen dat we de naam van onze turn- en dansclub gewijzigd hebben!
Een nieuwe naam maar zeker geen nieuwkomer 😊

Gymnasport – NeoLuna is een GRIMBERGSE VERENIGING die TURNEN en DANS verenigt.
Al jaren zijn we een vaste waarde in onze gemeente en zelfs ver daarbuiten. Gymnasport werd opgericht in 1954 en NeoLuna kan al bijna 20 jaar op de teller zetten.
5 jaar geleden sloot NeoLuna zich aan bij Gymnasport en werden we één vereniging die uitgegroeid is tot een club met ongeveer 1000 leden. Hoog tijd dus om met ons 5-jarig jubileum de nadruk te leggen op het feit dat we SAMEN 1 club zijn, met 1 naam en 1 logo. Hiervoor gingen we op zoek naar een verfrissende nieuwe naam met vernieuwde uitstraling…dat wordt dus KINETRIX
{Fonetisch: K
InᏋ’trIks}

Waar je zeker en vast op kan blijven rekenen is dat we nog steeds garant staan  -samen met onze actieve leden, een enthousiast team van trainers en een gemotiveerd bestuur- voor een gezonde en kwalitatieve sportbeleving in een toffe en dynamische omgeving. Inzet en plezier, evenals kwaliteit en prestaties krijgen hier absoluut een plaats.

Kinetrix biedt recreatieve en competitieve gymnastiek en dans aan voor iedereen en nog meer dan ooit blijft onze vaste waarde: turnen en dansen als geen ander!

Naast de kwaliteit die we op sportief vlak bieden is ook het plezier en het ‘wij-gevoel’ erg belangrijk en daarom hadden we gehoopt (en ook alles reeds voorbereid) om eind juni onze leden, hun familie, onze Grimbergse collega-sportclubs en sympathisanten  te kunnen laten meegenieten van een heus KINETRIX feest. Helaas besliste het Covid-19 virus daar anders over, maar uitstel is geen afstel!

Via deze weg willen we alsnog iedereen die het horen wil met gepaste trots op de hoogte brengen dat vanaf vandaag Gymnasport-NeoLuna verder gaat als KINETRIX.

In afwachting van een heus feest, heten wij jullie van harte welkom op onze vernieuwde website www.kinetrix.be

We hopen dat jullie hier zeker een kijkje zullen nemen en aarzel niet dit met jullie vrienden, sportbeoefenaars en kennissen te delen. Wij zijn er in ieder geval ontzettend blij mee!

Groeten,