Schorsing van de lessen

Schorsing van de lessen

We hadden gehoopt dit nieuws niet meer te moeten brengen maar gezien de huidige situatie en desondanks de berichtgeving van het overlegcomité dat indoor sport nog steeds kan doorgaan, ondervinden wij in onze sportclub Kinetrix een andere tendens. 

Gezien het hoge aantal besmettingen in onze club (in verschillende groepen), het grote aantal afwezigheden omwille van quarantainemaatregelen, de examenperiode en de veiligheid die we voor elk lid en elke trainer willen garanderen, hebben we als bestuur de beslissing genomen om al onze turn- en danslessen op te schorten tot na de kerstvakantie en dit met onmiddellijke ingang. Vanaf zaterdag 4/12/2021 t.e.m. 09/01/2022 zullen er geen turn-of danslessen doorgaan. 


We begrijpen dat dit geen fijne boodschap is, maar we hebben het beste met iedereen voor en op deze manier willen wij ons steentje graag bijdragen bij het afvlakken van de curve zodat we de eindejaar periode gezellig kunnen doorbrengen en vanaf januari opnieuw voluit kunnen sporten.  

De lessen voor de volwassenen zullen tot aan de kerstvakantie online via ZOOM doorgaan. Klik op ondetstaande link en vul het wachtwoord ‘Kinetrix‘ in om de les bij te wonen. Deze link blijft de hele periode geldig. In de kerstvakantie (vanaf vrijdag 24/12/21) zijn er geen lessen. 

Voor de frisse en nieuwe start na de kerstvakantie houden wij jullie via mail en Twizzit op de hoogte.  Hou het veilig, stay safe, samen verslaan wij dit beestje!
Fijne feesten (weliswaar in beperkte kring)!
Team Kinetrix